Dela sida

Ekonomichef med controllerfunktion

1 mars 2022
Dela sida

Vill du arbeta i ett företag i stark tillväxt? Vill du ha en roll där du driver utveckling och skapar styrande processer? Då kan rollen som ekonomichef/controller hos MaxiDoor vara något för dig.

Det är enkelt att pendla till Frövi. Från Örebro C till Frövi C tar det 13 min med tåget. MaxiDoor ligger på bekvämt promenadavstånd (ca 200 m) från Frövi station.

Som anställd hos MaxiDoor har du förmåner som massage, bra rabatt på träningskort och padelspel med kollegorna på fredagseftermiddagen

Din roll

Som ekonomichef/controller arbetar du bl a med att driva utvecklingen av rutiner och processer, analysera för- och efterkalkyler på projektnivå, löpande följa upp nyckeltal, kvalitetssäkra månads- och årsbokslut, budgetering och analyser. Huvuddelen av rollen kommer till en början vara att driva kostnadseffektivisering.

Du som person

Som ekonomichef/controller behöver du ha en mycket god analytisk förmåga, vara strukturerad och självgående med starkt eget driv. Du är lösningsfokuserad och har även en pedagogisk ådra. Vi tror att du är handlingskraftig med förmågan att styra processer och se helheten i större projekt. Du trivs med att arbeta med effektiviseringar och lönsamhet.

Dina kvalifikationer
  • Universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi.
  • Minst 5 års erfarenhet i liknande roll.
  • Meriterande om du har erfarenhet av Pyramid alt. Monitor.

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta HR-konsult Anki Lundin 070-745 04 05. Din ansökan vill vi gärna ha snarast möjligt dock senast 20 mars. Varmt välkommen med din ansökan!

 

MaxiDoor grundades 1950 i Frövi. 2021 omsatte bolaget ca 125 MSEK och hade ca 62 anställda. Företaget tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen.

MaxiDoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Inriktningen mot säkerhet innebär att MaxiDoor har möjlighet att erbjuda konsultation, rådgivning och utbildning inom området som komplement till produkterna. Sedan 2018 är Pomona-gruppen, ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag, huvudägare till MaxiDoor.