Projektledare/Koordinator till MaxiDoor

MaxiDoor grundades 1950 i Frövi. 2018 omsatte bolaget ca 100 MSEK och hade ca 50 anställda. Företaget tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. MaxiDoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Inriktningen mot säkerhet innebär att MaxiDoor har möjlighet att erbjuda konsultation, rådgivning och utbildning inom området som komplement till produkterna. Sedan 2018 är Pomona-gruppen, ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag, huvudägare till MaxiDoor.

Dina dagar som Projektledare/koordinator

Rollen som Projektledare/koordinator på MaxiDoor är en mycket viktig roll för att våra projekt skall ”flyta på” och att våra kunder skall vara nöjda. Du kommer att vara en riktig ”spindel- i – nätet” och dagarna kommer vara väldigt varierande. En stor och viktig del i ditt arbete är att hålla kontakt med våra montörer som är ute på olika projekt runt om i vårt land och säkerställa att de har material och övriga förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete. Du har också en hel del kontakt med våra beställare om alla möjliga saker som kan uppstå i ett projekt. En annan viktig del i ditt arbete är att ansvara för kundreklamationer. Att dessa hanteras snabbt och professionellt är en framgångsfaktor för MaxiDoor. Du jobbar tight med de flesta funktioner på företaget, framförallt med säljare, projektledare och montörer.

Din profil

För att trivas i rollen behöver du vara en serviceminded person. Du har en struktur i botten som gör att du kan vara flexibel. Du gillar att prata i telefon och lösa alla möjliga ”problem” som kan uppstå och är orädd att ta kontakter med olika människor.
Ibland kan det vara ganska hektiska dagar men du har ändå förmågan att behålla ditt lugn. Vi tror också att du behöver ha lite skinn på näsan och ha lätt för att skilja på sak och person.
Vi ser att du har jobbat några år i en liknande roll, gärna i ett företag inom bygg- eller teknikbranschen. Du är van att hantera MS Office dagligen. Kan du prata engelska är det meriterande.
Maxi Door erbjuder dig ett varierat jobb där du i denna roll får en god helhetsförståelse för företaget!

Ansök

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Har du frågor är du välkommen kontakta HR-konsult Helena Fiedler, 070-591 90 33.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Frågor-svar-pg
Se nedladdningsbara filer för installation, drift, skötsel och kvalitet

Dokument som kan vara viktiga eller intressanta för dig är MaxiDoor-kund, eller går i tankarna kring att bli det.

Läs mer

Campus-usö-örebro-ståldörr-Maxidoor-4
Ta del av vårt kompletta standardsortiment

Sortimentet består av svenskproducerade kvalitetsdörrar testade under tuffa förhållanden. Välj mellan bland annat täta säkerhetsdörrar, stålpartier och aluminiumpartier.

Läs mer

kvalitet-miljo
Kvalitet i produkter, kvalitet i analys, kvalitet i leverans

Vi känner stort ansvar för att våra produkter och lösningar ska bidra till en hållbar utveckling i samhället. Vi följer noggrant de lagar och krav som ställs på oss som tillverkare och vi arbetar långsiktigt för att minimera vår miljöpåverkan.

Läs mer