Karriär

Dela sida

Jobba på MaxiDoor

MaxiDoor grundades 1950 i Frövi. 2018 omsatte bolaget ca 100 MSEK och hade ca 50 anställda. Företaget tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen.

MaxiDoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Inriktningen mot säkerhet innebär att MaxiDoor har möjlighet att erbjuda konsultation, rådgivning och utbildning inom området som komplement till produkterna. Sedan 2018 är Pomona-gruppen, ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag, huvudägare till MaxiDoor.

Vi söker dig!
YrkeOrtSista ans.datum
PulverlackerareÖrebroLöpande tillsättning
VerkstadsmekanikerÖrebroSöker inte för tillfället
Intresseformulär

Är du intresserad av att jobba på MaxiDoor i är du välkommen att fylla i detta formulär så har vi dig med i poolen bland potentiella personer som blir aktuella för nya jobb.

Det är inget krav att du har någon speciell utbildning eller erfarenhet för att fylla i intresseformuläret. Även du som för närvarande går en högskole- eller gymnasieutbildning är välkommen att lämna in dina uppgifter.

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Campus-usö-örebro-ståldörr-Maxidoor-4
  Ta del av vårt kompletta standardsortiment

  Sortimentet består av svenskproducerade kvalitetsdörrar testade under tuffa förhållanden. Välj mellan bland annat täta säkerhetsdörrar, stålpartier och aluminiumpartier.

  Läs mer

  Kvalitet-pg
  Vilka funktioner behöver jag?

  MaxiDoor jobbar hårt för att utveckla en hög funktion i våra dörrar och erbjuda marknaden dörrar som klarar det mesta i form av brand, säkerhet och slitage.

  Läs mer

  Långsiktighet
  MaxiDoor är ett kunskapsföretag med säkerheten i fokus

  En självklar partner för dörrlösningar. Vi hjälper arkitekter, byggföretag, fastighetsägare och myndigheter att lösa komplexa brand- och säkerhetsfrågor i byggnader.

  Läs mer