Fastighetsbolag

Dela sida

Välbeprövade helhetskoncept för fastighetsägare

Vi har stor vana av att hjälpa fastighetsbolag ta fram slittåliga stålglaspartier och dörrar. Inte sällan ställs höga krav på säkerhet och sofistikerade låslösningar som integration av kodlås, passagesystem m.fl. Tillval som bland annat brevnedkast och automatisk dörröppnare går att anpassa efter behov. MaxiDoor ser till att hjälpa er till en långsiktig och säker investering i era fastigheter.

Vi hjälper er med förstudie, projektering, måttanpassning, konstruktion och installation. Dessutom är vi er stabila partner för löpande underhåll, service och nya lösningar då era lokaler utökas.

Fastighetsbolag dörrlösningar
Referenscase – Conventum Örebro
Campus-usö-örebro-ståldörr-Maxidoor-4
Ta del av vårt kompletta standardsortiment

Sortimentet består av svenskproducerade kvalitetsdörrar testade under tuffa förhållanden. Välj mellan bland annat täta säkerhetsdörrar, stålpartier och aluminiumpartier.

Läs mer

produkter-ruta
Vilken säkerhetsdörr behöver jag? Lugn, vi hjälper dig!

Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat.

Läs mer

fragor-svar
Personlig vägledning och långsiktighet är viktigt för oss

Vi hjälper dig få klarhet genom att redovisa en väldokumenterad process. MaxiDoor hjälper dig från idé till installerad dörr.

Läs mer