Byggsektorn

Dela sida

En säker partner för byggbranschen

Sedan start har MaxiDoor haft ett speciellt förhållande till byggföretag. Vi har en inarbetad process för att stötta, samarbeta med och leverera dörrar, stålglaspartier och fönster mot byggföretag.

Våra säkerhetsdörrar och stålpartier tål slitage och har en lång livslängd, de måste tåla att öppnas och stängas ofta i dessa miljöer. Det är också viktigt att de lever upp till rätt säkerhetsklass vad gäller brand, inbrottssäkerhet och ljudisolering. På MaxiDoor är vi experter på säkerhet, vilket genomsyrar produkterna. Vi erbjuder kunden möjligheten att beställa dörr och partier fullt beslagna och monterade exkl. låscylindrar. Vi har då full kontroll på att produkten blir rätt beslagen och monteras i enlighet med typgodkännanden. Produkterna förses med typskylt och CE- märkning.

Referenscase – Campus USÖ
Campus-usö-örebro-ståldörr-Maxidoor-4
Ta del av vårt kompletta standardsortiment

Sortimentet består av svenskproducerade kvalitetsdörrar testade under tuffa förhållanden. Välj mellan bland annat täta säkerhetsdörrar, stålpartier och aluminiumpartier.

Läs mer

produkter-ruta
Vilken säkerhetsdörr behöver jag? Lugn, vi hjälper dig!

Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat.

Läs mer

fragor-svar
Personlig vägledning och långsiktighet är viktigt för oss

Vi hjälper dig få klarhet genom att redovisa en väldokumenterad process. MaxiDoor hjälper dig från idé till installerad dörr.

Läs mer