Branscher

Dela sida

Rätt lösning för din bransch

Vi håller hårt både på vår produkt- och leveranskvalitet, vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat. På så sätt utvecklas vi kontinuerligt. Konstant innovation och produktutveckling genomsyrar hela vår organisation.

Vår inriktning mot säkerhet innebär att vi vanligen åtar oss en helhet och erbjuder konsultation, projektering och utbildning som ett naturligt komplement till våra produkter. Oavsett vilken kund vi hjälper. MaxiDoor erbjuder alltid ett mervärde utöver produkten och vi försöker ständigt överträffa kundens förväntningar.

Branscher MaxiDoor
Industri

Läs mer

Fastighetsbolag

Läs mer

Byggsektorn

Läs mer

Kriminalvård

Läs mer

Offentlig sektor

Läs mer

Säkerhet

Läs mer

Mauritz
Mauritz Andersson

Försäljning, MaxiDoor

+46 581 377 67
mauritz@maxidoor.se

Frågor kring entreprenad eller ståldörrar? Vi svarar gladeligen på era frågor.


  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Campus-usö-örebro-ståldörr-Maxidoor-4
  Ta del av vårt kompletta standardsortiment

  Sortimentet består av svenskproducerade kvalitetsdörrar testade under tuffa förhållanden. Välj mellan bland annat täta säkerhetsdörrar, stålpartier och aluminiumpartier.

  Läs mer

  produkter-ruta
  Vilken säkerhetsdörr behöver jag? Lugn, vi hjälper dig!

  Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat.

  Läs mer

  fragor-svar
  Personlig vägledning och långsiktighet är viktigt för oss

  Vi hjälper dig få klarhet genom att redovisa en väldokumenterad process. MaxiDoor hjälper dig från idé till installerad dörr.

  Läs mer