Om MaxiDoor

Dela sida

Vi skyddar dina värden

MaxiDoor tillverkar säkerhetsdörrar och stålpartier i Frövi, strax utanför Örebro. Vi tar fram helhetslösningar för hög säkerhet och arbetar i nära samarbete med våra leverantörer och uppdragsgivare. Allt ifrån nykonstruktion och formgivning till kundanpassade totallösningar och service gentemot kunder över hela Sverige.

Vår verksamhet började redan 1950, då grundaren Göran Olofsson tillsammans med två kompanjoner startade det som sedan skulle bli Frövi Branddörrar. På 1980-talet bytte vi namn till MaxiDoor, och under våra 65 år i branschen har vi vuxit och utvecklats till en stark och kvalitetsmedveten aktör på marknaden. Vi ser oss som problemlösare inom säkerhetsområdet och är idag närmare 70 medarbetare. Bland våra kunder finns aktörer inom den offentliga sektorn, där vi levererar standardprodukter som dörrar och partier till bl.a. skolor och sjukhus. Vi tar också fram specialtillverkade säkerhetslösningar för olika myndigheter och privata kunder.

Sedan 2018 är Pomona-gruppen, ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag, huvudägare till MaxiDoor.

Ståldörrar testade under extrema förhållanden – för din säkerhet

En dörr av stål klarar att stå emot mycket under lång tid. Den ska tåla slitage och vara säker. Våra ståldörrar erbjuder säkerhet på många olika nivåer och dörrarna konstrueras för att hålla över tid. Både vår produktion av standard- och specialdörrar sker i vår egen fabrik i Frövi. Vi hjälper dig också med projektering och montering.

85 anställda

Våra erfarna medarbetare säkerställer högsta kvalitet

Över 20 länder

Kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland m.fl.

14.000

Dörrar installerade sedan starten 2007

En företagskultur som präglas av framåtanda

I vår resa mot att bli Nordens ledande aktör inom säkerhetsdörrar särskiljer vi oss genom att ständigt ligga i framkant gällande teknologi, kvalitet och löpande kompetensutveckling.

”Vår kunskap är vår motor – Jens Gustafsson”

Vi sätter ny branschstandard

MaxiDoor hanterar rikets tuffaste säkerhetskrav och det medför ett ansvar. Våra säkerhetsdörrar testas kontinuerligt för att motstå sprängningar, pistolskott, extrem hetta och planerade inbrott.

Vårt framgångsrecept

Våra produkter utvecklas på plats i Frövi, Sverige. Detta innebär ett smidigt och svårslaget produktionsled. Dessutom medför det en extraordinär kommunikation mellan våra projektledare och produktion. Genom egen tillverkning i moderna produktionslokaler kan vi på ett effektivt sätt möta våra kunders krav varje dag.

Hela vägen – låt proffsen slutföra jobbet

Våra erfarna montörer slutför arbetet genom att på ett säkert, korrekt och tidseffektivt sätt få er produkt i bruk. I många fall har våra dörrar avancerade låsfunktioner och tillhörande teknologi som kräver en korrekt installation och testning för att minimera överraskningar. I de fall personal och förbipasserande behöver få en grundläggande förståelse kring hur dörren fungerar erbjuder vi alltid en utbildning i dörrens funktioner och hur den är tänkt att användas.

Vi hjälper dig stå rustad för framtiden

Framgångsrika samarbeten handlar om människor. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och givande relationer med våra kunder. Detta innebär att vi ser längre fram än ett lyckat projekt. Vår ambition är att bli ert förstahandsval i framtiden, inklusive er nya partner för underhåll och service. Det kan vi endast bli genom att leverera världsklass, inom varje område.

Mauritz
Mauritz Andersson

Försäljning, MaxiDoor

+46 581 377 67
mauritz@maxidoor.se

Frågor kring entreprenad eller ståldörrar? Vi svarar gladeligen på era frågor.


  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Bygg
  Vilka branscher är våra produkter förekommande inom?

  Våra dörrar återfinns på samhällets mest centrala funktioner som sjukhus, fängelser, rättscentrum samt inom fastighet och industri.

  Läs mer

  produkter-ruta
  Vilken säkerhetsdörr behöver jag? Lugn, vi hjälper dig!

  Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat.

  Läs mer

  fragor-svar
  Personlig vägledning och långsiktighet är viktigt för oss

  Vi hjälper dig få klarhet genom att redovisa en väldokumenterad process. MaxiDoor hjälper dig från idé till installerad dörr.

  Läs mer