Pulverlackerare till Maxidoor i Frövi

MaxiDoor grundades 1950 i Frövi. 2018 omsatte bolaget ca 100 MSEK och hade ca 50 anställda. Företaget tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. MaxiDoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Inriktningen mot säkerhet innebär att MaxiDoor har möjlighet att erbjuda konsultation, rådgivning och utbildning inom området som komplement till produkterna. Sedan 2018 är Pomona-gruppen, ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag, huvudägare till MaxiDoor.

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill jobba med industriell målning, pulverlackering, hos Maxidoor.

Vår verksamhet finns i Frövi, strax norr om Örebro. Här har vi funnits sedan 1950. Vi tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. Vi är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av pulverlackering sen tidigare. Du är van att jobba industriellt och gillar ett högt tempo, du är väl insatt i och har förståelse för hur applicering och härdning av pulverlack fungerar både i teorin och i praktiken. Har du dessutom erfarenhet av tjockleksmätning och dragprover så är det meriterande. Ritningsläsning samt goda datakunskaper är också förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb. Du kommer arbeta 2-skift i vår lackanläggning som består av en tvättprocess och en appliceringsprocess. Som person tror vi att du är resultatfokuserad, noggrann, kvalitetsmedveten och en riktig lagspelare. Du behöver dessutom vara stresstålig då lackeringen ligger i slutet av tillverkningskedjan.

Uppdraget är till en början en visstidsanställning hos Bets Bemanning & Rekrytering med goda möjligheter till vidare anställning hos Maxidoor.

Ansök

Låter det här intressant?
Har du frågor så kontakta Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering i Örebro på telefon 019 -12 60 01.

Skicka in ditt personliga brev och CV snarast, dock senast den 5/3 2021. Men vänta inte till sista dagen, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Sök via denna länk

Frågor-svar-pg
Se nedladdningsbara filer för installation, drift, skötsel och kvalitet

Dokument som kan vara viktiga eller intressanta för dig är MaxiDoor-kund, eller går i tankarna kring att bli det.

Läs mer

Campus-usö-örebro-ståldörr-Maxidoor-4
Ta del av vårt kompletta standardsortiment

Sortimentet består av svenskproducerade kvalitetsdörrar testade under tuffa förhållanden. Välj mellan bland annat täta säkerhetsdörrar, stålpartier och aluminiumpartier.

Läs mer

kvalitet-miljo
Kvalitet i produkter, kvalitet i analys, kvalitet i leverans

Vi känner stort ansvar för att våra produkter och lösningar ska bidra till en hållbar utveckling i samhället. Vi följer noggrant de lagar och krav som ställs på oss som tillverkare och vi arbetar långsiktigt för att minimera vår miljöpåverkan.

Läs mer