Ståldörrar

En dörr av stål klarar att stå emot mycket under lång tid. De ska tåla slitage och vara säkra. Våra ståldörrar erbjuder säkerhet på många olika nivåer och dörrarna håller dessa säkerhetsnivåer under lång tid. Vi producerar både standard- och specialdörrar i vår egen fabrik i Frövi. Vi hjälper dig också med projektering och montering.

Dela sida

Ståldörr – säkerhet på önskad nivå

En ståldörr ger inte bara ett bättre inbrottsskydd den fungerar också som branddörr. En ståldörr forceras inte i första taget och fattar inte eld. Förutom att avgränsa branden hindrar den dessutom rökgasen att sprida sig vidare i fastigheten. I Sverige finns många lagar och regler som rör dörrar i fastigheter och allmänna utrymmen. Det kan handla om olika krav på säkerhetsklassade dörrar eller brandsäkra dörrar. Ståldörrar från MaxiDoor är Typgodkända och CE-märkta ytterdörrar och finns i olika säkerhetsklasser – allt efter dina behov. I vissa miljöer kan man behöva sk. ljuddörrar som är ljuddämpande och stänger ute buller.

Säkerhetsdörr-11
Säkerhetsdörrar

Vi erbjuder skyddsdörrar i olika säkerhetsklasser (SSF klass 1, 2, 3).

Läs mer

Branddörr FB-BD
Branddörrar

Brandmotstånd är en eller flera egenskaper hos den sammansatta konstruktionen.

Läs mer

Skjutparti
Skjutportar

Skjutportar och skjutpartier i stål som ofta används som brandavskiljande vägg i lager, verkstäder och industrilokaler.

Läs mer

celldorrar-maxidoor
Celldörrar

Utrustning är inspektionslucka, matlucka, handbojslucka och fobispärr.

Läs mer

ingen-bild
Marcus Tylebrink

Sälj ståldörrar

+46 581-789 700
+46 70 329 47 00
markus.tylebrink@maxidoor.se

Frågor kring entreprenad eller ståldörrar? Vi svarar gladeligen på era frågor.


  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Bygg
  Vilka branscher är våra produkter förekommande inom?

  Våra dörrar återfinns på samhällets mest centrala funktioner som sjukhus, fängelser, rättscentrum samt inom fastighet och industri.

  Läs mer

  produkter-ruta
  Vilken säkerhetsdörr behöver jag? Lugn, vi hjälper dig!

  Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat.

  Läs mer

  fragor-svar
  Personlig vägledning och långsiktighet är viktigt för oss

  Vi hjälper dig få klarhet genom att redovisa en väldokumenterad process. MaxiDoor hjälper dig från idé till installerad dörr.

  Läs mer