Branddörrar

Branddörrar installeras med fördel i biltunnlar, parkeringshus, industrier, skolor, sjukhus, trapphus och i andra offentliga byggnader. En brandsäker byggnad är inte bara en god investering utan även ett krav. Maxidoor tar fram en totallösning med branddörrar, brandluckor och andra nyckelfaktorer för en optimal säkerhet.

Dela sida

Branddörr utifrån klassificering

Vi har branddörrar med olika klassificering och brandklasser. Välj om du behöver en enkeldörr eller en dubbeldörr. Vi erbjuder också brandklassade dörrar i specialmått. Våra branddörrar är också ljuddämpande och reducerar buller och oljud.

4
Branddörr A60

Brandmotstånd är en eller flera egenskaper hos den sammansatta konstruktionen.

BrandA klass
Ljudreduk30 dB

Läs mer

Bygg
Vilka branscher är våra produkter förekommande inom?

Våra dörrar återfinns på samhällets mest centrala funktioner som sjukhus, fängelser, rättscentrum samt inom fastighet och industri.

Läs mer

produkter-ruta
Vilken säkerhetsdörr behöver jag? Lugn, vi hjälper dig!

Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat.

Läs mer

fragor-svar
Personlig vägledning och långsiktighet är viktigt för oss

Vi hjälper dig få klarhet genom att redovisa en väldokumenterad process. MaxiDoor hjälper dig från idé till installerad dörr.

Läs mer