Dela sida

Ambitiös produktionsledare sökes

28 januari 2022
Dela sida
Om företaget

”Individanpassning och vi-känsla är ledord i mitt ledarskap” säger Jonas Hirvelä, som i år firar tio år på Maxidoor och som just avancerat från produktionschef till platschef. På Maxidoor ser man till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet och det är därför Du som sprudlar av energi och känner att Du vill vidare i karriären ska söka just det här jobbet. Maxidoor tillverkar och säljer bl.a. brand- och säkerhetsdörrar och har egna lokaler för plåtbearbetning, svetsning, pulverlackering och montering. Bolaget, som har funnits sedan 1950, är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001 och har sitt säte i Frövi utanför Örebro. En mångårig stabil tillväxt och en stadig marknadsposition har skapat utvecklingsmöjligheter för ett härligt gäng medarbetare som nu väntar på att få ta sin första fika med Dig i rollen som ny produktionsledare. Frågor på det? Hör av Dig till nedanstående rekryterare!

Dina arbetsuppgifter

Som ledare på Maxidoor kommer Du att kunna jobba på Din personliga utveckling och vara en del av ett företag med en härlig mix av traditioner och nytänkande. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. daglig styrning, planering, interna och externa kontakter, informera personal på skiftbytesmöten, informera fabriksledningen, leda förbättringsarbetet i gruppen och se till att flöden och processer fungerar som de ska. Du hanterar även personalfrågor och deltar i rekryterings- och bemanningsfrågor. Tjänsten medger att Du kan ta dina yrkeskunskaper till en högre nivå och bidra till att utveckla en redan produktiv och effektiv produktion. Vad vill Du bidra med? Vad vill du utvecklas inom? Hör av dig och berätta!

Din profil

Maxidoor har en företagskultur som präglas av framåtanda, därför söker vi Dig som inte bara vill följa, utan sätta branschstandarden i ditt dagliga arbete. Vi söker Dig som har en bakgrund inom tillverkningsindustrin med erfarenhet av ledarskap. Du är en ledarpersonlighet och känner Dig bekväm med att fatta beslut och tala inför grupp. Du kan jobba på både individ- och gruppnivå och skapar en bra kultur och teamkänsla genom att föregå med gott exempel. Du är inte rädd för att ingripa operativt vid behov och Du ger både positiv och konstruktiv kritik. Du släpper gärna fram medarbetarnas idéer och förslag och jobbar med motivationsfaktorer. Problem tar Du tag i med ens de dyker upp, innan de växer och blir ohanterliga. Sist men inte minst söker vi Dig som har mod att säga och stå för dina åsikter och på det viset bidra till att utveckla bolaget mot nya höjder. Rekryteringsprocessen omfattar bakgrundskontroller och personlighetstest och då företaget arbetar inom säkerhetsbranschen är det även krav på svenskt medborgarskap.

  • Planeringserfarenhet
  • CRM-vana
  • Muntlig samt skriftlig svenska och engelska
  • Lägst industriell gymnasieutbildning, gärna med inriktning svets- och plåt
  • Någon form av utbildning inom ledarskap och produktion
  • Dokumenterat bra på att organisera och prioritera, så att du får tid att leda på riktigt
  • LEAN-kunskaper (problemlösning, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar)
  • Datavana: Office och CRM (gärna Pyramid)

Bakgrund från ledarskap inom fordonsbranschen är meriterande

Klicka här för att gå till ansökan