Dela sida

Upptäck fördelarna med våra specialtillverkade stålglaspartier!

11 november 2022
Dela sida

Våra stålglaspartier är en mycket populär produkt genom dess kombination av utseende och hög säkerhet. Dessutom öppnar glaspartier upp utrymmen och släpper in ljus!

På MaxiDoor levererar vi sällan enbart en dörr utan vi tar fram en komplett lösning. Med en ritning eller ett önskemål som grund fyller vi passagen med en enkel- eller dubbeldörr samt tillhörande fasta glaspartier. Dörren utrustas sedan med önskad nivå av säkerhet, tillval och automation.

Design

Våra konstruktörer tar fram förslag på skräddarsydda glaspartier med era mått. Genom egen tillverkning kan vi anpassa stålet efter byggnaden och ta fram helt specialgjorda former. Vi kan även bistå med screentryck på glas och olika alternativ för detta.

Säkerhet

Våra stålglaspartier går att få i olika säkerhetsklass efter behov, allt från RC2 till RC5. Vid ett större projekt kan vi exempelvis rekommendera er att öka skyddsklassen vid de yttre stålglaspartierna och använda en lägre klassning i lokalen.

Exempel på vanliga tillval för stålglaspartier

• Sido/överljus
• Automatik
• Beslag för passersystem

Rostfritt stål eller lackerat

Välj material och ytfinish efter behov. Kulören går att anpassa efter omgivning.

Användningsområden

Våra stålglaspartier installeras vanligen i offentlig sektor som skolor, sjukhus och myndigheter. Vanligt är också olika typer av entrépartier för BRF, butiker och lokaler.

Rådgivning & offert

Kontakta oss för hjälp med stålglaspartier för ert nästa projekt. Det unika med MaxiDoor är vår förmåga att guida dig som kund till en bra helhetslösning som kombinerar säkerhet, pris och funktion. Vi behöver enbart en idé eller en ritning – resten tar vi hand om åt er.

Kundcase stålglaspartier

Se vårt projekt för Karolinska sjukhuset – Chopin, vilket innefattade många olika typer av specialgjorda stålglaspartier med olika form, layout och funktion.